Науково-практичний онлайн-семінар на тему "Сучасний урок у контексті компетентнісного підходу у новій українській школі"

27 листопада 2023 року на базі комунального закладу "Харківський ліцей # 23 Харківської міської ради" відбувся науково-практичний онлайн-семінар на тему "Сучасний урок у контексті компетентнісного підходу у новій українській школі" для вчителів біології, екології та інтегрованого курсу "Пізнаємо природу" ЗЗСО Салтівського району міста Харкова.

Семінар відкрив методист Центру освітніх технологій Управління освіти адміністрації Салтівського району Харківської міської ради Сергій Вербенко, який виступив з доповіддю на тему "Нормативно-правове забезпечення вивчення природничої освітньої галузі в ЗЗСО". Директорка Харківського ліцею # 23 Олена Криклива представила до уваги учасникам семінару презентацію закладу освіти на тему "Компетентнісний підхід: виклики сьогодення". Молодий спеціаліст, вчителька біології, екології та інтегрованого курсу "Пізнаємо природу" ХЛ # 23 Анна Божко ознайомила присутніх педагогів з компетентнісним підходом на уроках інтегрованого курсу "Пізнаємо природу" з власного досвіду роботи.

Наш заклад освіти пишається співпрацею з науковцями міста-героя Харкова. Так, до участі в науково-практичному семінарі адміністрацією ХЛ # 23 було запрошено Олену Казачінер, доктора педагогічних наук, професора, професора кафедри здоров'я людини, реабілітології і спеціальної психології ХНПУ імені Г.С. Сковороди, яка ознайомила присутніх із сучасним уроком у новій українській школі у контексті компетентнісного підходу до навчання дітей з особливими освітніми потребами.

Семінар проведено на високому науково-методичному рівні. Усі учасники районного семінару відмітили якісну підготовку заходу нашим закладом освіти, інформативну наповнюваність, практичну цінність, науковість, сучасність, актуальність запропонованої теми семінару та семінару в цілому.


Галерея "Січень"

Кiлькiсть переглядiв: 48