Конкурсі-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

Щороку в грудні учні нашого ліцею беруть участь в одному з найскладніших учнівських інтелектуальних змагань – конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Участь у конкурсі вимагає не тільки опанування основ проведення наукового дослідження, а й передбачає уміння презентувати та захищати власну роботу.

Цього року учні та вчителі підготували 6 науково-дослідницьких досліджень.

Учень 9-Б класу Твердохліб Валерій представив роботу в секції «Українська література» (науковий керівник – Туль Тетяна Михайлівна).

Дослідження в секції «Екологія» підготував учень 9-А класу Рогов Олександр (науковий керівник – Божко Анна Сергіївна).

/Files/images/2023_2024/novini/25.jpg

Учениця 10 класу Бондаренко Анна презентувала роботу в секції «Охорона здоров’я» і посіла ІІІ місце (науковий керівник – Гордієнко Валентина Іванівна).

Дослідження в секції «Географія» запропонувала учениця 11-Б класу Ступіна Лілія і посіла І місце (науковий керівник – Костенко Лілія Вікторівна).

/Files/images/2023_2024/novini/23.jpg

Учениця 10 класу Ремізова Анастасія представила дослідження в секції «Німецька мова та німецькомовна література» і посіла І місце (науковий керівник – Міхненко Інна Вікторівна).

/Files/images/2023_2024/novini/24.jpg

Збірку власних віршів і оповідань у секції «Літературна творчість» презентувала учениця 9-Б класу Бухтіярова Марія і посіла І місце (науковий керівник – Хорошилова Аліна Валентинівна).

Вітаємо учасників і переможців конкурсу! Дякуємо науковим керівникам, які підготували ліцеїстів! Бажаємо перемоги учасникам ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту Малої академії наук України!

Кiлькiсть переглядiв: 81