Клас Безпеки

22 грудня 2023 року відбулося відкриття Класу безпеки в комунальному закладі "Харківський ліцей # 23 Харківської міської ради" Салтівського району м. Харкова за участі фахівця ВЗЗПНС у м. Харкові ЦЗД ГУ ДСНС України у Харківській області Кравченко Євгенії Олексіївни.

У цьому Класі все зроблено своїми руками і з величезною любов'ю!!! Хочемо щиро подякувати нашим батькам, випускникам ліцею, працівникам, друзям і знайомим нашого закладу освіти, а також фахівцям ДСНС, УПП в Х/о ДПП (шкільним офіцерам поліції) за наданий роздатковий матеріал, плакати, брошюри, інфографіки тощо. Ми дякуємо кожному й кожній з Вас, бо у Класі є часточка серденька кожного з вас !!!

Працівники закладу освіти, поліції та ДСНС тепер зможуть тут проводити заняття з пожежної і мінної безпеки, а також з вивчення Правил дорожнього руху. Крім того, плануємо організувати тренінги з надання домедичної допомоги та застосувати вправи з психологічного розвантаження. Також до заходів можна доєднуватися онлайн як учням, так і педагогам інших закладів освіти району.

Наочне знайомство дітей з потенційними небезпечними ситуаціями допоможе їм краще осягнути рівень загрози та добре запам’ятати, як слід діяти в екстремальних умовах.

Кiлькiсть переглядiв: 77