Обдарованість

11 січня 2024 року відбулося урочисте свято «Обдарованість» для дітей та молоді закладів загальної середньої освіти Салтівського району м. Харкова.

Голова Адміністрації Салтівського району Олексій Топчій привітав яскравих представників талановитої та обдарованої молоді району, вручив їм сертифікати та солодкі подарунки від Харківського міського голови.

В урочистій зустрічі взяли участь учні та випускники закладів середньої та позашкільної освіти, вихованці спортивних шкіл та гуртків, які за підсумками 2023 року стали переможцями престижних міжнародних та всеукраїнських конкурсів, їхні батьки. Тепла, душевна атмосфера, яскраві номери творчих виступів дітей, родинний затишок і по-справжньому зимовий святковий настрій панували в залі Управління освіти адміністрації Салтівського району Харківської міської ради.

Пишаємося тим, що на святі обдарованої молоді Харківський ліцей # 23 представляли учень 10 класу Артем Шульга та його матуся Євгенія Шульга. Артем дуже активно займається спортом, є багаторазовим переможцем міжнародних та всеукраїнських чемпіонатів з кіокушин - карате, у 2023 році юнак став чотириразовим чемпіоном Європи з цього виду спорту. Матуся Артема Євгенія Шульга є активною членкінею батьківського комітету ліцею. Харківський ліцей # 23 пишається своїми обдарованими і талановитими учнями, які прославляють свої заклад освіти, район, місто і рідну Україну в усьому світі !!!

Дякуємо батькам за гідне виховання сина, дякуємо тренерам Артема за його перемоги і досягнення в спорті, дякуємо Адміністрації Салтівського району за підтримку школярів та їх батьків у цей нелегкий для всіх нас час !!!

/Files/images/2023_2024/novini/4.2024.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 21